Sarah Rostin

Petua Buang Bulu Kaki Panjang

Petua Buang Bulu Kaki Panjang Tanpa Kos Tinggi dan Tidak Sakit!

Skip semua hair removal treatment yang mahal tu, guna petua buang bulu kaki panjang ni je pun dah ok! Lecehkan bulu kaki panjang ni? Nak pilih baju pun perlu berhati-hati takut terserlah segala bulu itu! Paling tak seronok bulu kaki yang di shave itu akan menyebabkan ingrown hair, kaki strawberry dan yang paling teruk risiko …

Petua Buang Bulu Kaki Panjang Tanpa Kos Tinggi dan Tidak Sakit! Read More »

Bulu Kaki Lebat

Kenapa Bulu Kaki Lebat?

“Kenapa bulu kaki lebat ya?” Banyak sebenarnya teori tentang mengapa bulu seseorang itu lebat ada pula yang halus sahaja. Ramai yang memberi jawapan mudah seperti “Bulu lebat ni sebab hormon aje ni”. Tetapi sejauh manakah kebenarannya? Jom dapatkan jawapan yang betul daripada artikel ini! Penyebab Bulu Kaki Lebat Ya.. Benar antara punca bulu roma berlebihan …

Kenapa Bulu Kaki Lebat? Read More »