Senangnya buang bulu badan, tak payah cukur dan wax dah.

Bosan dengan luka dari cukur?
Wax dan cabut bulu terlalu sakit?
Kulit menjadi merah selepas membuang bulu?

 



Rated 4.9/5 (15,000++ Pengguna)

PENGHANTARAN PERCUMA*

“Saya dah bertahun ada masalah dengan bulu lebat di kaki dan tangan. Wax dengan cukur agak menyusahkan sebab bulu cepat tumbuh, Puff ni betul betul selamatkan saya, gosok je terus hilang, bulu nak tumbuh balik pun lambat.” - Syaza Amirah

Memperkenalkan Pemadam Bulu Badan - Puff!

Puff menggunakan teknologi Nano Crystalline Glass yang dapat membuang bulu badan dengan mudah, pantas dan tidak menyakitkan dalam 5 minit sahaja! 💜

Direka untuk lebih memudahkan anda 💜

Puff membuang bulu dan rambut yang tidak diingini dan membuang sel-sel kulit yang mati secara lembut dan tidak menyakitkan

Senang digunakan

Hanya perlu gosok dalam “Circular motion” dan bulu anda akan hilang

Senang dibawa

Tidak merbahaya, boleh dibawa ke mana mana tanpa ada masalah

Boleh digunakan semula & tahan lama

Tak perlu refill ataupun tukar apa-apa. Tahan sehingga 1 tahun

Melambatkan pertumbuhan

Direka untuk melambatkan pertumbuhan bulu anda

Kini Hilangkan Bulu Tidak Lagi Sakit 💜

Pengguna memberitahu penggunaan yang amat mudah dan tidak sakit

Tiada lagi ingrown hair dan pertumbuhan bulu semakin lambat

Said the appearance of their strawberry legs improved

Noticed a reduction in the appearance of ingrown hairs

Lihat apa kata mereka

“Saya dah lama ada masalah takut nak wax, tengok orang buat sakit. Cukur tu selalu, tapi cepat sangat tumbuh, tajam tajam je rasa. Lepas guna Puff ni, dah takda masalah tu. Bulu tumbuh balik pun lembut je. Tengah kira kira harga compare dengan wax/cukur, macam berbaloi..” – Diana A.

Jadi berapa harga Puff ini?

Diskaun untuk Puff ini terhad buat masa ini sahaja. Buang pencukur anda, dapatkan Puff sekarang!

Our #puffbabes

Dapatkan Puff Sekarang



Rated 4.9/5 by Customers

🛍️ SET DOUBLE 🛍️

(NP RM300)

Beli 2 & Jimat

RM159

FREE SHIPPING ON ALL ORDER

🛍️ SET SINGLE 🛍️

(NP RM149)

RM89

Kenapa pilih Puff berbanding cukur atau wax?

Ini sebab mengapa anda patut
menggunakan Puff

Lebih 15,000++ Pengguna Berpuas Hati



Terbaik. Saya masih lagi kagum dengan benda ni

Bulu badan saya ni cepat tumbuh, selalu nak kena wax. Sekali pakai PUFF ni, dah tak payah wax dan, bulu pun tumbuh lambat

Nur Syazwani, Verified Buyer



Betul-betul berkesan PUFF ni.

Saya nampak cousin saya guna ni untuk buang bulu kaki dia, saya pun order terus. Memang berkesan haha. Shipping pun laju. Terima kasih!!

Ilyani Shamsudin, Verified Buyer



This product is really nice! Boleh ganti pencukur sebab sama, lagi better pun ada sebenarnya

Mula mula agak skeptikal jugak time tengok orang lain pakai, tapi saya beli juga. Betul berkesan, tak sakit langsung. Harap harap effectiveness dia bertahan lepas guna.

Amirah Hafizah, Verified Buyer



Fantastic, I'm totally blown away.

I was skeptical as I bought this from an Instagram ad. I wasn’t sure how well it would work but it was relatively inexpensive and I figured why not give it a try. Honestly, I was really surprised! I have strawberry legs and like ridiculously dry skin, as well as kp bumps on my arms. This thing gives me the smoothest skin I’ve literally ever had in my life. I didn’t even think it was possible tbh but after using it just a couple times the difference in my skin is incredible. It’s a bit of an arm workout doing my entire legs and arms, but it’s a much better result than shaving and COMPLETELY painless unlike waxing. I’ve noticed it does struggle a little with the super fine hairs on the insides of your legs, and if you have boney shins like me it can be a little tough to get every single hair sometimes. I found pulling your skin tight and applying some pressure with the eraser helps. Overall, pleasantly surprised by this little guy. A quick rinse in the sink and it’s good to go for next time! Awesome alternative to buying razor heads or wax beads all the time.

Shafika, Verified Buyer



Customer service really do care about their customers!

I had some issues with my eraser and was pretty mad because I thought it was broken, but I want using it correctly and needed it to touch my skin for it to flash. They were prompt in replying and now im week 5 into my sessions and seeing a lot less hair growth.

✅ Nicole Y, Verified Buyer



Smoother, more softer leg

I’ve only been using this eraser for a week, but so far it seems to be a pretty good hair removal. My skin is smooth and soft after using. It is lightening up my dark spots significantly!!! I love it.

✅ Maya, Verified Buyer



I am AMAZED.

One use and i’ve already noticed a lot of hair on my legs has been reduced significantly. Bought another 3 as a gift for my sis. Super excited.

✅ Jeslyn, Verified Buyer

All Rights Reserved (Puff) © 2022
Puff Beauty (002902503-H)