Buang Bulu Badan Tanpa Perlu Wax Perlu Cukur Rasa Sakit

 TERBONGKAR:   SENANGNYA BUANG BULU BADAN, TAK PAYAH CUKUR DAN WAX DAH.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  4.9/5 Lebih 15,900+ Pengguna Puff Berpuas Hati

Puff Di Media

Anda Ada Masalah Dibawah?

Jangan susah hati lagi, kini dengan Puff anda boleh buang bulu badan tanpa perlu cukur!

Memperkenalkan….

Pemadam Bulu Badan – Puff

Puff menggunakan teknologi Nano Crystalline Glass yang dapat membuang bulu badan dengan mudah, pantas dan tidak menyakitkan dalam 5 minit sahaja! 💜

Senang digunakan

Hanya perlu gosok dalam "Circular motion" dan bulu anda akan hilang

Senang dibawa

Tidak merbahaya, boleh dibawa ke mana mana tanpa ada masalah

Boleh digunakan semula & tahan lama

Tak perlu refill ataupun tukar apa-apa. Tahan sehingga 1 tahun

Melambatkan pertumbuhan

Direka untuk melambatkan pertumbuhan bulu anda

5 Star Rating

Pelanggan sangat berpuas hati

Lebih 10,000

Facebook Review oleh pelanggan

3 Tahun

Pengalaman menyelesaikan masalah bulu badan

Kenapa pilih Puff berbanding cukur atau wax?​

Lebih 15,000++ Pengguna Berpuas Hati



Terbaik. Saya masih lagi kagum dengan benda ni

Bulu badan saya ni cepat tumbuh, selalu nak kena wax. Sekali pakai PUFF ni, dah tak payah wax dan, bulu pun tumbuh lambat

Nur Syazwani, Verified Buyer



Betul-betul berkesan PUFF ni.

Saya nampak cousin saya guna ni untuk buang bulu kaki dia, saya pun order terus. Memang berkesan haha. Shipping pun laju. Terima kasih!!

Ilyani Shamsudin, Verified Buyer



This product is really nice! Boleh ganti pencukur sebab sama, lagi better pun ada sebenarnya

Mula mula agak skeptikal jugak time tengok orang lain pakai, tapi saya beli juga. Betul berkesan, tak sakit langsung. Harap harap effectiveness dia bertahan lepas guna.

Amirah Hafizah, Verified Buyer



Fantastic, I'm totally blown away.

I was skeptical as I bought this from an Instagram ad. I wasn’t sure how well it would work but it was relatively inexpensive and I figured why not give it a try. Honestly, I was really surprised! I have strawberry legs and like ridiculously dry skin, as well as kp bumps on my arms. This thing gives me the smoothest skin I’ve literally ever had in my life. I didn’t even think it was possible tbh but after using it just a couple times the difference in my skin is incredible. It’s a bit of an arm workout doing my entire legs and arms, but it’s a much better result than shaving and COMPLETELY painless unlike waxing. I’ve noticed it does struggle a little with the super fine hairs on the insides of your legs, and if you have boney shins like me it can be a little tough to get every single hair sometimes. I found pulling your skin tight and applying some pressure with the eraser helps. Overall, pleasantly surprised by this little guy. A quick rinse in the sink and it’s good to go for next time! Awesome alternative to buying razor heads or wax beads all the time.

Shafika, Verified Buyer



Customer service really do care about their customers!

I had some issues with my eraser and was pretty mad because I thought it was broken, but I want using it correctly and needed it to touch my skin for it to flash. They were prompt in replying and now im week 5 into my sessions and seeing a lot less hair growth.

✅ Nicole Y, Verified Buyer



Smoother, more softer leg

I’ve only been using this eraser for a week, but so far it seems to be a pretty good hair removal. My skin is smooth and soft after using. It is lightening up my dark spots significantly!!! I love it.

✅ Maya, Verified Buyer



I am AMAZED.

One use and i’ve already noticed a lot of hair on my legs has been reduced significantly. Bought another 3 as a gift for my sis. Super excited.

✅ Jeslyn, Verified Buyer

Kini Hilangkan Bulu Tidak Lagi Sakit 💜

Berita baik! Dengan setiap pembelian Puff…. anda akan dapat 50% off dan 5 free gift untuk setiap pembelian!

Bukan itu saja, anda juga berpeluang untuk menang PERCUTIAN KE PARIS bernilai RM15,000 jika ORDER SEKARANG!

Promosi Terhad!

HurryTimer: Invalid campaign ID.

🛍️ SET DOUBLE 🛍️

(NP RM300)

Beli 2 & Jimat

RM159

🛍️ SET SINGLE 🛍️

(NP RM149)

RM89

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI

30 HARI JAMINAN KEBERKESANAN

Sekiranya tidak berkesan, cik hanya perlu hantar semula Puff ke alamat kami semula.

30 HARI JAMINAN KEBERKESANAN

Sekiranya tidak berkesan, cik hanya perlu hantar semula Puff ke alamat kami semula.

PENGGUNA GEMBIRA & BERPUAS HATI

Hampir 15,900+ pengguna kami yang berpuas hati dengan Puff

PENGGUNA GEMBIRA & BERPUAS HATI

Hampir 15,900+ pengguna kami yang berpuas hati dengan Puff

Soalan Lazim

Bahan utama adalah pheromone dan copulins.

Boleh. Kandungan Phero Essence adalah 100% halal dan selamat

InsyaAllah berkesan. Setakat ni hampir 29,900+ pengguna yang berjaya memikat lelaki/pasangan masing masing.

Tiada. Phero Essence ini 100% selamat digunakan untuk wanita bujang, yang sudah berkahwin dan juga yang mengandung.

Bergantung pada hari bekerja. Biasanya dalam 1-3 hari (Semenanjung) dan 3-5 hari (Sabah dan Sarawak)

Boleh. Kami memberikan jaminan selama 30 hari penggunaan, sekiranya tidak berkesan, cik hanya perlu hantar semula Phero Essence ke alamat kami semula. 

Sebaik barang tiba, kami akan refund.

*Tertakluk kepada terma dan syarat

All Rights Reserved (Phero Essence) © 2022

Phero Essence HQ (002902503H)

Phone No : 01154150415
Address : 235, Jalan Makyong 6U/KS5, Bandar Bukit Raja 42100 Selangor
Email :pheroessence@gmail.com

Contact us for more info on Terms & conditions, Shipping information, Privacy policy, Returns policy, and Refund policy