Removing body hair has never been this easy.

Tired or razor cuts?
Waxing is too painful?
Red and itchiness after removing your hair?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (4.95/5)
Rated by 15,500++ Happy Customers

FREE DELIVERY*
Sementara Promosi Masih Ada

Introducing, your painless hair removal, PUFF!

Using Nano-Crystalline technology, it allows the hairs to clump and break up from the base when rubbed gently on the skin. This process also helps to exfoliate, revealing baby smooth skin after using it

Just simply rub it for a hair free body!

“I have struggled with strawberry leg for years now and waxing just wasn’t cutting it, Gladis has really made a huge difference in my life and has given me so much confidence! For what it does, it’s definitely worth the price!” – Diana

WHY PUFF™?

5/5

4.95/5 Rating

12,500++ Pelanggan Berpuas Hati

Direka untuk lebih memudahkan anda ❤️

Puff™ menanggalkan bulu dan rambut yang tidak diingini dan membuang sel-sel kulit yang mati secara lembut dan tidak menyakitkan.

TIDAK SAKIT. Mudah digunakan.
Melambatkan pertumbuhan semula bulu dan rambut
Tahan lama. Tak perlu refill ataupun tukar apa-apa. Tahan sehingga 5 tahun penggunaan
Senang untuk dibawa kemana-mana

Kini hilangkan bulu tidak lagi sakit

Tak perlu cukur atau wax yang menyakiti kulit

Rekabentuk yang ergonomik dan mudah digunakan

Boleh digunakan di bahagian tangan, dada, badan belakang dan juga bikini

Jangkahayat sehingga 5 tahun!

Kenapa pilih PUFF berbanding wax atau pencukur?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (4.95/5)
Terbukti dengan lebih 12,500 Pengguna Yang Berpuas Hati

Ini sebab anda patut menggunakan PUFF berbanding wax dan cukur

Jadi berapa harga PUFF ini?

Jangan risau, kami nak tawarkan kepada anda dengan harga promosi yang tak masuk akal!

HARGA PROMOSI!

DISKAUN UNTUK PUFF™ INI TERHAD BUAT MASA INI SAHAJA. BUANG PENCUKUR ANDA, DAPATKAN PUFF SEKARANG!

SET DOUBLE

Harga Asal RM400

(RM159)

Hanya RM79/Unit

SET SINGLE

Harga Asal RM200

(RM89)

Lebih 12,500+ Pengguna PUFF Berpuas Hati

5/5

"Terbaik. Saya masih lagi kagum dengan benda ni."

Nur Syazwani

Bulu badan saya ni cepat tumbuh, selalu nak kena wax. Sekali pakai PUFF ni, dah tak payah wax dan, bulu pun tumbuh lambat

5/5

"Betul-betul berkesan PUFF ni."

Ilyani Shamsudin

Saya nampak cousin saya guna ni untuk buang bulu kaki dia, saya pun order terus. Memang berkesan haha. Shipping pun laju. Terima kasih!!

5/5

"Hassle-free, tak perlu susah susah nak wax dah"

Syafiqah Aliyah

Tinggal nak gosok gosok je dekat bulu tu. Tak perlu nak risau luka daripada wax atau shave. Pembelian paling berbaloi setakat ini.

5/5

"Painless & didn't cause any friction"

Raja Noraini Raja Ahmad

Product was packed well and arrived earlier than expected. It was painless and didn’t cause any friction even when it was rubbed on the skin. 💯 recommend!

5/5

"This product is really nice! Boleh ganti pencukur sebab sama, lagi better pun ada sebenarnya"

Nur Amirah Hafizah

Mula mula agak skeptikal jugak time tengok orang lain pakai, tapi saya beli juga. Betul berkesan, tak sakit langsung. Harap harap effectiveness dia bertahan lepas guna.

Soalan Lazim

PUFF boleh digunakan pada bila bila masa. Tetapi untuk lebih mudah,  guna selepas mandi sebab kulit dah bersih daripada kotoran.

Tidak, kulit juga tidak akan merah. PUFF boleh membuang sel kulit yang telah mati.

Ia selamat digunakan di bahagian jari, tangan, kaki, dada, badan belakang, dan area bikini. Ketika penggunaan, jangan tekan terlalu kuat pada kulit.

P/S : Kalau anda mempunyai kulit yang sensitif, cuba pada bahagian tangan/kaki dulu sebelum guna pada bahagian lain.

Tidak, PUFF melambatkan pertumbuhan dengan membuang bulu daripada bahagian akar.

TIADA. PUFF direka untuk membuang bulu dengan cara yang paling mudah dan tidak sakit, sesuai untuk semua kategori (kecuali bayi). Disarankan untuk tidak menekan terlalu kuat ketika penggunaan.

Kami menggunakan courier Ninjavan & J&T Express. Masa penghantaran adalah seperti berikut:

-Semenanjung Malaysia : 1-3 Hari

-Sabah/Sarawak/Labuan : 3-7 Hari

All Rights Reserved (PUFF) © 2022
PUFF HAIR(002902503H)
No 27, Jalan Putra Mahkota 7C 47500 Selangor

admin@puffyourhair.com